Negresă de post cu 3 ingrediente. FĂRĂ zahăr sau făină

Negresă de post cu 3 ingrediente. FĂRĂ zahăr sau făină

Site-ul Ce se întâmplă doctore? este unul dintre cele mai apreciate pentru a obţine informaţii despre un mod de viaţă sănătos. Acesta propune o reţetă de Negresă de post cu doar 3 ingrediente care nu conţine zahăr sau făină. 

Un desert sanatos care poate fi preparat rapid este propunerea csid.ro de reţetă de Negresă de post. Are doar 3 ingrediente: cartofi dulci, unt de migdale si cacao.

Prăjitura nu conţine făină, nici zahar sau unt, deci poate fi consumată şi de cei cu sensibilitate la gluten, intoleranţă la lactoză sau care vor să elimine zahărul din dietă.

Ingrediente pentru negresa de post:
650 grame piure de cartofi dulci
250 grame unt de migdale
50-120 grame cacao (poţi pune cantitatea mai mică sau cea mai mare, în funcţie de cât de ciocolatoasă şi de colorată vrei să fie negresa)

Reţeta este foarte simplă - doar amesteci cele 3 ingrediente şi dai negresa la cuptor preîncălzit la 175 de grade timp 15 minute. Totuşi, ţine cont că această negresă nu este la fel de dulce precum cea din reţeta clasică.

Pentru a obţine un gust mai dulce, poţi adăuga în compoziţie indulcitor ori poţi face o glazură, la alegere: de ciocolată sau vanilie.

Sursă reţetă: https://thebigmansworld.com/

Comenteaza