Nelson Mondialu': “Am o ceartă foarte mare cu Andra. Cu Andra lu’ Măruță..."

Nelson Mondialu': “Am o ceartă foarte mare cu Andra. Cu Andra lu’ Măruță..."
| Foto: colaj - https://www.facebook.com/NelsonMondialuFenomen, https://www.facebook.com/AndraMusi

Nelson Mondialu' e supărat foc pe Andra Măruţă. Cântăreaţa ar fi refuzat să cânte la nunta fiului său, Livian, preferând să-i returneze avansul dat, cu câteva luni înainte de eveniment.

Clujeanul Nelson Mondialu' este tatăl adoptiv al lui Livian Pop, vedeta emisiunii Puterea Dragostei. Nelson spune că Andra Măruţă ar fi fost de acord să cânte la nunta lui Livian, pentru ca apoi să se răzgândească.

Acesta a spune, potrivit fanatik.ro că este deranjat că impresarul artistei a luat avansul pentru nunta lui Livian, pentru ca apoi să i-l returneze cu doar câteva zile înainte de nuntă.

“Am o ceartă foarte mare cu Andra. Cu Andra lu’ Măruță. Pentru că Andra a fost angajată în ianuarie, pe 24.000 de euro. 18.000 de euro, plus camerele pentru orchestră. Și a cerut 10.000 de euro avans.

I s-a dat 10.000 de euro, iar acum trei luni zile, impresarul ei, ne-a sunat și a zis: domnule Nelson, nu vă supărați, vă dăm bani înapoi.

Deci, s-a folosit de bani, din ianuarie până acum, în iulie, s-a folosit de bani, și apoi mi s-a spus: domnul Nelson, nu putem veni”, a dezvăluit Nelson pentru Fanatik.

Socrul mare mai susține că impresarul artistei i-ar fi transmis că familia Măruță nu ar vrea să-și asocieze imaginea cu cea a lui Nelson Mondialu’. Acesta ar fi unul dintre motivele principale pentru care Andra n-ar mai fi apărut la petrecerea de nuntă, mai scrie sursa citată. 

Comenteaza