Foto Netflix: Filmul cu Mădălina Ghenea în rolul principal, pe locul 1 în trending

Una dintre producţiile care se bucură de succes în momentul de față pe platforma Netflix este o producție în care românca Mădălin Ghenea joacă rolul principal.

Thriller-ul Deep Fear / Frica din Adâncuri a ajuns imediat în trending în foarte multe țări, inclusiv în România se află pe locul 1 deja în top 10 cele mai vizionate producţii.

"O femeie înfruntă pericole la suprafaţa şi în adâncimile oceanului după ce excursia ei solitară în Caraibe devine o luptă pentru supravieţuire", este descrierea thriller-ului Deep Fear de pe Netflix. 

Mădălina Ghenea, superbul fotomodel în vârstă de 36 de ani, o interpretează pe Naomi, o tânără curajoasă care pleacă singură într-o călătorie pentru a-și întâlni iubitul, Jackson – interpretat de Ed Westwick.

Călătoria ei de trei zile la bordul iahtului „The Serenity” devine periculoasă atunci când o furtună o abate de la traseu. Ocolind o insulă pustie, frumoasa Naomi răspunde unui semnal SOS și găsește trei supraviețuitori care se agață de o epavă. Însă rapid lucrurile iau o turnură sinistră... 

„Am iubit acest personaj din momentul în care am citit scenariu. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată. Este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant.

M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol”, spunea Mădălina Ghenea pentru Hollywood Reporter, la scurt timp după ce a primit rolul, a transmis Libertatea, într-un articol publicat cu ocazia lansării filmului la Londra de anul trecut. 

Actriţa a fost lăudată pentru prestația ei din acest film și este considerat cel mai bun rol reușit de ea până în momentul de față. În prezent, aceasta se află într-un turneu de promovare a producției difuzată şi în România de platforma Netflix. 

Comenteaza