„Nuntă pe Bani” de Mircea Bravo ajunge pe Netflix. Filmul a fost filmat în Cluj

„Nuntă pe Bani” de Mircea Bravo ajunge pe Netflix. Filmul a fost filmat în Cluj

Mircea Bravo, cunoscutul comedian din Cluj, își aduce cel de-al doilea lungmetraj de comedie, „Nuntă pe Bani”, pe platforma de streaming Netflix.

Lansat toamna trecută în cinematografe, filmul a captivat audiența și s-a clasat pe locul 2 în 2023 ca număr de spectatori pentru o producție autohtonă, cu 371.698 de privitori, aflându-se acum pe a 6-a poziție în topul filmelor realizate după Revoluție, atât ca număr de spectatori, cât și ca încasări.

Povestea „Nuntă pe Bani” îl are în centrul atenției pe Mircea, un tânăr care nu împărtășește pasiunea pentru nunți și care, din cauza unor decizii nefericite, se găsește în situația de a restitui o sumă considerabilă de bani.

Soluția aparent absurdă este organizarea propriei nunți, inițiind o cursă contra-cronometru pentru a găsi sală, nași și invitați, în scopul de a face evenimentul cât mai profitabil.

Regizat de Cristian Ilișuan, filmul „Nuntă pe Bani” a fost realizat în 23 de zile de filmare la Cluj. Echipa creativă, formată din Cristi Ilișuan, Mircea Popa (cunoscut și sub numele de Mircea Bravo), Tibi Codorean, Cristi Ciui și Andrei Vereștiuc, a pus la punct un scenariu captivant. Aspectul vizual este semnat de Andrei Băltărețu, sunetul de Daniel Soare, iar scenografia de Ana Gabriela Lemnaru.

Lansarea pe Netflix, programată pentru 7 februarie, aduce filmul la o audiență extinsă în întreaga țară și dincolo de granițele sale, oferind ocazia celor care nu au avut posibilitatea să-l vadă în cinematografe să se bucure acum de această comedie românească plină de umor și ingeniozitate.
 

Comenteaza