Foto O pădure din Cluj, în topul celor mai înspăimântătoare din lume

O pădure din Cluj, în topul celor mai înspăimântătoare din lume
Pădurea Hoia - Baciu, considerată printre cele mai înspăimântătoare din lume | Foto: mybestplace.com

Pădurea Hoia din Cluj apare într-un top al pădurilor care inspiră teamă.

Pădurea este destul de înfricoșătoare. Adăugați câteva legende urbane despre oameni ucişi, care rătăcesc în pădure ca niște fantome, și nu veți mai dori niciodată să le vizitaţi.

Brinkwire a adunat poveştile a 10 dintre cele mai înspăimântătoare păduri din lume.

Se află pe partea nord-vestică a muntelui Fuji și este mai cunoscută sub numele de "Pădurea suicidului". Acolo au avut loc o mulțime de sinucideri, până în anii 1950.

Această pădure situată de-a lungul canalelor Xochimilco, Mexic, este plină de păpuși care atârnă în copaci. O legendă locală spune că îngrijitorul zonei a atârnat prima păpușă pentru a comemora o fetiță pe care a găsit-o înecată.

HOIA: Pare normal ca pădurea din România să se afle în apropierea capitalei neoficiale a Transilvaniei, Cluj-Napoca. Se crede că această pădure a fost vizitată de OZN-uri.

Numele acestei păduri (Pădurea Neagră - n.n.) sună deja amenințător, dar frații Grimm și-au consolidat reputația folosind-o ca locaţie pentru numeroase povestiri, precum Hansel și Gretel.

Unii spun că această pădure este una dintre cele mai frecvent vizitate din California. Se crede că a fost locuită de triburile indiene, aşa cum o demontrează şi numărul mare de artefacte care au fost găsite acolo.

Comenteaza