Parada Delahoya revine pe străzile Clujului VIDEO

Parada Delahoya revine pe străzile Clujului VIDEO
Zeci de tineri clujeni au participat, astăzi, la parada festivalului de muzică electronica Delahoya, aflat la cea de-a 17-a ediţie. Tinerii au urcat în două tiruri parcate în faţa Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca şi s-au distrat pe muzică electronică mixată de Dj-ii care participă la eveniment.

 

În acest an, Festivalul Delahoya va avea loc în zona Valea Gârbăului, vineri şi sâmbătă, iar pe scenă vor urca dj-i de top din muzica electronică.

"În acest an reintroducem o tradiţie foarte veche a Festivalului Delahoya după o pauză lungă de şase ani", spune unul dintre organizatori, Tudor Chirilă. Este vorba de parada Delahoya. Festivalul se va desfăşura azi şi mâine pe Valea Gârbăului, o locaţie pe care clujenii o cunosc ca şi Poligonul militar din Făget.

Organizatorii le promit spectatorilor muzică electronică de cea mai bună calitate.

"Cei care vor veni la festival vor asculta muzică de cea mai bună calitate, artişti de pe scena house, techno, drum& bass şi break beat, vor fi DJ-i de top din lume", spune Chirilă.

Tinerii s-au bucurat că au ocazia să circule cu tirul prin oraş şi să îşi asculte muzica preferată.

"Am câştigat o invitaţie de la Delahoya pe Facebook şi am venit să mă distrez şi eu aici pe TIR, şi să mergem împreună pe Valea Gârbăului", spune unul dintre ei.

"Voi participa la festival şi vreau să particip la paradă", adaugă un altul. "Îmi plac drum and base şi minimal".

Bilete de o zi la festival au preţul de 50 de lei.

Vezi imagini de la parada de azi:

Etichete
Comenteaza