Pasărea Rock şi-a anulat concertul de la Cluj

Pasărea Rock şi-a anulat concertul de la Cluj
Foştii membri ai grupului Phoenix au sistat concertul de la Cluj-Napoca şi l-au amânat pe cel de la Timişoara. Amândouă trebuiau să se ţină în această săptămână.

Alexandrina Rusu şi-a achiziţionat deja biletul la spectacolul programat marţi la Casa de Cultură a Studenţilor şi a fost surprinsă să afle că nu va mai avea loc. „La Cluj de ce nu mai veniţi? Ce fac cu biletul cumpărat?”, a întrebat aceasta, pe pagina de Facebook a trupei. „Bună ziua. Din păcate suntem nevoiţi să anulăm. Contravaloarea biletelor se poate recupera de la vânzatorul de unde l-aţi achiziţionat. Mulţumim frumos pentru înţelegere!”, a replicat managementul trupei.

„S-a anulat şi concertul de la Timişoara? Cei de la filarmonică spun că este anulat, dar în event-ul de pe Facebook pare amânat pe 6 decembrie”, remarcă Iuliana Pascu. „Concertul nu este anulat, este amânat pentru data de 6 decembrie. Biletele vor fi valabile. Ne puteţi spune mai exact de la cine aveţi această informaţie, cum că evenimentul s-ar fi anulat?”, „Am sunat la Filarmonica Timişoara - 0256492521. Mulţumesc de răspuns”, a precizat aceasta.
 
Membrii trupei au anunţat iniţial că lansarea albumului ”Legenda" va fi prezentată într-un format unic la nivel european, iar artiștii vor porni într-un amplu turneu național. „Printre orașe se găsesc locuri unde formația a fost foarte bine primită și altele unde va susține concerte în premieră”, informau aceştia, la începutul turneului
 
Trupa este formată din Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan "Țăndărică", Josef Kappl, Nicu Patoi și Sorin Voinea. Pasărea Rock este un proiect lansat pe piața muzicală din România în 2014. Baniciu, Kappl și Lipan au căutat o poveste care a făcut legendă, cea a trupei care i-a consacrat, Phoenix. De la înființare, trupa a lansat șapte melodii, două EP-uri și un videoclip. 
 
Repertoriul include compozițiile originale precum „Praznic năprasnic”, „Călușandra”, „Pasărea Calandrinon”, „Legenda”, „Epitaf”, „Zoreaua”, „Origine”, „Fagul şi iedera”, piese din prima operă rock simfonic, „Meșterul Manole”, cum ar fi „Pe Argeș în jos” sau „Rugăciune către Domnul” și hituri interpretate de Mircea Baniciu, „Hanul ulciorului nesecat” sau „Eșarfă în dar".

Comenteaza