Patrick Stewart mărturiseşte că a folosit marijuana

Patrick Stewart mărturiseşte că a folosit marijuana
Actorul din Star Trek a mărturisit recent, în timpul unui interviu acordat publicaţiei The Telegraph, că a consumat cannabis zilnic, ca tratament pentru boala de care suferă.

"În urmă cu doi ani, în Los Angeles, am fost examinat de un medic care mi-a prescris în mod legal, produse pe bază de cannabis, pe care m-a sfătuit să le folosesc pentru că m-ar ajuta la orto-artrita care îmi afectează ambele mâini", a spus actorul în vârstă de 76 de ani, pentru The Telegraph.

Patrick Stewart a declarat că, datorită unguentului şi a batoanelor cu marijuana, a putut să doarmă mai bine și a reuşit să-şi folosească mai bine mâinile.

"După această experienţă, susțin cu entuziasm programul de cercetare pentru cannabis realizat de departamentul de biomedicină a Universităţii Oxford", a declarat starul.

"Acest program este un pas înainte pentru Marea Britanie într-un domeniu de cercetare, care, de prea mult timp, a fost frânat de prejudecăți, frică și ignoranță."

Potrivit legilor din California, marijuana putea fi prescrisă din 1996 ca terapie medicală, iar, de anul trecut, legea permite utilizarea legală de marijuana şi în scop recreaţional.

 

Comenteaza