Percheziție în vila lui Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Percheziție în vila lui Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu
| Foto: alexbodi-instagram

Ample percheziții au avut loc miercuri pentru destructurarea unor rețele de trafic de persoane, cămătărie, trafic de droguri de mare risc. Printre cei vizați se află și Alex Bodi. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost dus la audieri la sediul DIICOT.

Procurorii DIICOT Craiova și polițiștii din Craiova au făcut, miercuri, 23 de percheziții în județele Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism.

DIICOT a făcut percheziții în vila lui Alex Bodi, care este suspectat de legături cu rețelele mafiote. Fostul iubit al Biancăi Drăgușau mărtuisea, în trecut, că reușește să câștige bani din afacerile făcute cu asociatul lui, Joseph. Bărbatul de origine croată se ocupă cu criptomonede și ar fi deținut mine de aur în Africa, potrivit cancan.ro.

Rețeaua de proxenetism era condusă de locotenentul unui interlop, din închisoare, conform DIICOT.  Sub coordonarea liderului, s-au pus bazele unei grupări infracționale specializate, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție).

Citește mai multe despre: Tinere recrutate pentru prostituție prin rețelele de socializare. Interlopii acționau din penitenciar.

Comenteaza