Persoana care nu l-a iertat pe Maradona nici după moarte: „S-a folosit întotdeauna de „Mâna lui Dumnezeu”. Nu era corect”

Persoana care nu l-a iertat pe Maradona nici după moarte: „S-a folosit întotdeauna de „Mâna lui Dumnezeu”. Nu era corect”
| Foto: sport.ro

Diego Maradona este considerat un adevărat zeu în ţara natală şi la Napoli, dar nu toată lumea l-a iubit pe legendarul fotbalist. Peter Shilton nu l-a iertat nici după decesul argentinianului.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Fostul căpitan al naţionalei Angliei l-a acuzat pe Maradona că este lipsit de fair-play şi a dezvăluit că nu a mai vorbit niciodată cu el de la Campionatul Mondial din 1986, atunci când Maradona a înscris un gol cu mâna în poarta selecţionate Albionului, apărată de Shilton .

„Mă întristează să aud că a murit la o vârstă atât de mică. A fost, fără îndoială, cel mai mare jucător pe care l-am înfruntat, iar gândurile mele sunt alături de familia lui.
 
Ceea ce nu îmi place este că nu şi-a cerut niciodată scuze. Niciodată, în niciun moment, nu a spus că a trişat şi că vrea să îşi ceară scuze. În schimb, s-a folosit întotdeauna de „Mâna lui Dumnezeu”. Nu era corect. A fost uriaş, dar era lipsit de fair-play”, a spus Shilton despre fostul său adversar, potrivit alephnews.ro.

Maradona a murit în somn, la 60 de ani, din cauza insuficienţei cardiace. În urmă cu două săptămâni i s-a înlăturat un cheag de sânge de pe creier.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza