Video Plimbare de toamnă prin Piața „Lucian Blaga” și Parcul Central din Cluj-Napoca

Plimbare de toamnă prin Piața „Lucian Blaga” și Parcul Central din Cluj-Napoca
| Foto: captură video

Toamna, Cluj-Napoca se transformă într-un adevărat spectacol al culorilor, cu nuanțe calde și un peisaj cu adevărat impresionant.  

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a postat, pe rețelele de socializare, un VIDEO cu Piața „Lucian Blaga” & Parcul Central „Simion Bărnuțiu” - Cluj-Napoca, realizat în luna noiembrie a acestui an. 

Plimbare de toamnă în Piața „Lucian Blaga” și Parcul Central din Cluj-Napoca!

De zona Pieței Blaga se leagă multe amintiri pentru clujeni, pentru studenții care aleg universitățile din Cluj-Napoca, dar și pentru turiști, reprezentând un loc de întâlnire aparte în comunitatea noastră.

Investițiile realizate de Primăria Cluj-Napoca aici au adus copaci noi în zone în care nu au fost anterior arbori, spații pietonale modernizate, nou mobilier urban, au implicat reconfigurarea circulației cu prioritizarea pietonilor și bicicliștilor, precum și punerea în valoare a Casei de Cultură a Studenților «Dumitru Fărcaș» prin sistemul de iluminat arhitectural instalat de Primărie”, a transmis primarul Clujului.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza