Povestea emoţionantă a câinelui care şi-a aşteptat şase zile stăpânul în faţa spitalului unde era internat

Povestea emoţionantă a câinelui care şi-a aşteptat şase zile stăpânul în faţa spitalului unde era internat
| Foto: mediafax.ro

Zicala "Câinele este cel mai bun prieten al omului" s-a potrivit perfect în cazul unui pacient al unui spital din nord-estul Turciei, al cărui animal de companie loial a aşteptat la intrare timp de şase zile până când a fost externat.

Când Cemal Senturk a fost transferat cu o ambulanţă la Spitalul Medical Park din Trabzon, pe 14 ianuarie, câinele său, Boncuk, a scăpat din apartamentul lor şi l-a urmat la unitate, unde aştepta cu răbdare în fiecare zi.

Personalul spitalului a informat familia lui Senturk despre locul unde se afla prietenul său canin. Dar după ce Boncuk a fost adus înapoi acasă, a reuşit să scape din nou - şi se întorcea în fiecare zi la spital, a declarat Murat Ercan, directorul centrului internaţional de pacienţi al spitalului, pentru CNN.

Spitalul a spus că apartamentul lui Senturk se află în apropiere. "Câinele său" Boncuk "l-a urmărit până la poarta spitalului şi a refuzat să plece timp de şase zile până când stăpânul a fost externat", a spus Ercan într-un comunicat.

În timpul perioadei petrecute la uşa spitalului, câinele a câştigat afecţiunea personalului spitalului, care l-a hrănit şi l-a îngrijit, a adăugat Ercan.

„Cemal Senturk este alături de Boncuk de nouă ani”, a spus el.

După ce a fost externat Cemal Senturk şi-a întâlnit câinele la poarta spitalului. Întâlnirea dintre cei doi a fostdescrisă de cei prezenţi ca fiind una plină de emoţie.

Comenteaza