Pregătiri pe ultima sută de metri pentru concertul Scorpions. Vezi scena VIDEO

Pregătiri pe ultima sută de metri pentru concertul Scorpions. Vezi scena VIDEO
Mai sunt doar trei zile până la concertele de inaugurare ale Cluj Arena, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Cupola scenei pe care vor cânta cei de la Scorpions a fost deja montată şi acum se lucrează la amenajarea scenei. Începând de mâine va începe şi montarea materialului care va trebui să protejeze gazonul arenei sportive, astfel încât sâmbătă seara totul să fie pregătit pentru concertul-eveniment al anului la Cluj.

Organizatorii spun că scena ce va fi montată pe Cluj Arena se numără printre cele mai mari din România. Numai cupola are o deschidere de peste 30 de metri şi o înălţime de 16 metri. Montarea scenei durează aproape o săptămână, iar lucrările se vor finaliza abia vineri, când vor avea loc şi primele probe de sunet.

Scena va fi prelungită cu 20 de metri înspre tribune, cu o deschidere de aproape 30 de metri. Măsuri speciale au fost luate şi în privinţa gazonului, care va fi protejat cu un plastic ce permite ierbii să respire şi să prevină degradarea ei.

Materialul care va acoperi gazonul a sosit la Cluj încărcat în trei camioane. Organizatorii spun că pentru montarea lui sunt necesare aproximativ 18 ore, iar zece persoane se vor ocupa exclusiv de această operaţiune. După cele două zile de concerte, materialul va fi ridicat şi mai este nevoie doar de irigarea gazonului pentru ca terenul să poată fi folosit.

Cel mai aşteptat concert al anului se va desfăşura cu casa închisă. În seara concertului Scorpions, tribunele de pe Cluj Arena vor fi arhipline. Până acum organizatorii au vândut peste 34.000 de bilete, iar dacă încă nu v-aţi luat un tichet de acces pe stadion ar trebui să vă grăbiţi, deoarece mai sunt în vânzare doar câteva sute de bilete, şi acelea numai în anumite zone ale arenei.

Concertul Scorpions va avea loc sâmbătă seara, iar în ziua următoare va veni rândul celor de la Smokie să încingă atmosfera pe Cluj Arena.

 

Comenteaza