Presupusa amantă și soția lui Daniel Dines seamănă ca două picături de apă

Presupusa amantă și soția lui Daniel Dines seamănă ca două picături de apă
| Foto: Colaj RTV

Asemănarea izbitoare dintre amanta Iuliana și soția lui Daniel Dines. În urmă cu câteva zile, o nouă bombă exploda în lumea mondenă și anume că unul dintre cei mai bogați oameni din România și-a părăsit familia pentru fosta câștigătoare de la "Bravo, ai stil!". Mai mult, ar fi și însărcinată cu miliardarul.

Asemănarea izbitoare dintre amanta Iuliana și soția lui Daniel Dines. Primul antreprenor de succes în IT cu o companie de miliarde și-a părăsit familia pentru o focoasă șatenă cu 26 de ani mai tânără decât el și care este leită cu soția miliardarului, scrie RTV.

Asemănarea izbitoare dintre amanta Iuliana și soția lui Daniel Dines

Ochii: Ambele poartă un albastru deschis și pătrunzător.

Buze: Doar la acest capitol există o mică diferență, deoarece amanta Iuliana și-a oferit o „seringă” de ajutor pentru a dobândi forma dorită.

Culoarea părului: Un șaten natural și o tunsoare trase la indigo. Inclusiv cărarea de pe mijloc este aceeași în ambele variante.

Tipul feței: Ambele femei din viața miliardarului au aceeași fizionomie – în formă triunghiulară, potrivit clasificărilor făcute de specialiștii în materie de beauty.

Fizionomie generală: Păr purtat în același stil, iar de remarcat este că cele două au optat pentru o „pereche” de sprâncene naturale, perfect definite și conturate în exact aceeași formă.

Până la vârsta de 51 de ani, miliardarul a bifat două căsnicii. Prima oară a fost căsătorit cu Simona Ileana Comănescu, însă mariajul s-a încheiat rapid și fără multe complicații. Apoi a cunoscut-o pe Alexandra Grigoraș. În 2013, șatena cu 16 ani mai tânără a fost angajată la UiPath, compania deținută de Daniel Dines. Un an mai târziu, cei doi s-au căsătorit, dar mariajul lor a fost distrus de actuala iubită, Iuliana Doroftei.

Comenteaza