Prima dragoste a reporterului RealitateaTV Cluj Claudia Romitan a fost radioul

Prima dragoste a reporterului RealitateaTV Cluj Claudia Romitan a fost radioul
ziuadecj.ro vă prezintă vedetele RealitateaTV Cluj, altfel decât le știți de la televizor.

Absolventă de masterat la jurnalism, Claudia a activat în toate domeniile media, de la radio şi televiziune până la presa scrisă. "Cred că până la urmă meseria asta a fost mai mult un pas firesc pentru mine, decât o dorinţă. Întotdeauna am fost pasionată de citit şi treptat am făcut această trecere, de la lectură la scris şi am îmbrăţişat jurnalismul", spune reporterul Realităţii.

A lucrat la mai multe publicaţii: Clujeanul, Ziarul Financiar, Foaia Transilvană, ZIUA de CLUJ. În televiziune, a debutat la Alpha TV, după care a urmat One TV şi într-un final Realitatea TV. Romitan este şi corespondent Europa FM, pentru că, spune ea, nu a putut renunţa la prima sa dragoste - radioul. Claudia este specialistă pe domeniul administrativ. Dacă nu știți cine îi ia la rost pe primari pentru ceea ce fac în orașe și comune, ei bine, acum ați aflat.

Trecând de la meserie la pasiuni... ”Îmi place foarte mult să citesc, după cum am mai spus, deşi în jurnalism nu prea ai vreme de aşa ceva. Cartea mea preferată este Mândrie şi Prejudecată de Jane Austen", ne-a împărtăşit Claudia, care a mai trecut în lista pasiunilor sale muzica, în special cea clasică "dat fiind faptul că, pe când eram elevă, am făcut vioară şi pian".

Claudia Romitan se simte împlinită cu ceea ce face. Mai are însă o singură dorinţă, şi anume să meargă să vadă ce se întâmplă în culise pe platourile de filmare, pentru că este un cinefil înrăit.

 

 

Comenteaza