Prima reacție a soției lui Will Smith după incidentul de la Oscaruri

Prima reacție a soției lui Will Smith după incidentul de la Oscaruri

Actrița Jada Pinkett Smith a transmis un mesaj la două zile după ce soțul ei, actorul Will Smith, l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock la gala premiilor Oscar pentru că a făcut o glumă pe seama ei.

Jada Pinkett Smith a vorbit despre "vindecare", într-un mesaj publicat pe Instagram, relatază The Guardian.

"Acesta este o perioadă a vindecării. Și sunt pregătită pentru asta", a scris actrița pe contul ei de Instagram, însă fără să spună ceva despre incident.

Will Smith i-a cerut scuze lui Chris Rock pentru palma dată: "Am reacționat emoțional"

Smith i-a cerut public iertare lui Rock, într-un mesaj postat pe Instagram: "Violența în toate formele ei este nocivă și distructivă. Glumele pe seama mea fac parte din meserie, dar o glumă despre starea medicală a Jadei a fost prea mult pentru mine şi am reacţionat emoţional. Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Am întrecut măsura și am greșit. Sunt jenat şi acţiunile mele nu au fost inerente persoanei care mi-aş dori să fiu. Nu există loc pentru violenţă într-o lume a iubirii şi a bunăstării". 

De asemenea, actorul și-a cerut scuze și Academiei americane de Film, celor prezenți la gală și celor care au urmărit evenimentul.

"Regret profund că acest comportament meu a pătat ceea ce a fost o seară de altfel superbă pentru noi toți", a mai transmis Smith.

Incidentul de duminică seara s-a petrecut chiar înainte ca Smith să câștige Oscarul pentru cel mai bun actor, când comediantul Chris Rock a făcut o glumă despre capul ras al actriței Jada Pinkett Smith, care suferă de alopecie, moment în care Will Smith a urcat pe scenă și l-a pălmuit.

Chris Rock încă nu a comentat public incidentul.

 

Comenteaza