Video Primul TRAILER „Gladiatorul 2”, filmul aşteptat de 24 de ani / Denzel Washington, Pedro Pascal și Paul Mescal fac senzație

Primul TRAILER „Gladiatorul 2”, filmul aşteptat de 24 de ani / Denzel Washington, Pedro Pascal și Paul Mescal fac senzație
| Foto: Gladiator II | Official Trailer | Paramount Pictures UK

Studioul Paramount a lansat marți primul trailer pentru „Gladiatorul 2”, unul dintre cele mai așteptate filme ale anului. Anul acesta se împlinesc 24 de ani de la lansarea primului film "Gladiatorul" cu Russell Crowe şi Joaquin Phoenix în rolurile principale. 

Primul film "Gladiatorul" a apărut în 2000, regizat de Ridley Scott, cu actori Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Richard Harris, Connie Nielsen în rolurile principale. Acum 24 de ani Gladiatorul a câștigat 5 Premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film și cel mai bun actor într-un rol principal, adjudecat de Russell Crowe.

Povestea are loc în anul 180 d.C., când la capătul unei campanii care a durat 12 ani, împăratul Marc Aureliu considera că ajuns la vârsta senectuții trebuie să predea frâiele imperiului generalului Maximus, recunoscut de soldați pentru meritele sale. Invidios, Commodus – fiul împăratului – își ucide tatăl și comandă omorârea lui Maximus care, nevoit să fugă, este capturat și vândut ca sclav gladiator.

Maximus se întoarce la Roma spre a-și înfrunta rivalul care i-a ucis familia. Gladiator, Maximus se arată în arena Colosseum-ului în lupta corp la corp, în înfruntarea carelor sau hărțuirea cu animale feroce. El apare pretutindeni cu casca de protecție a feței, care îl ajută să-și ascundă identitatea și să treacă drept spaniol. Maximus îl omoară pe Commodus, dar la rândul lui e rănit grav și moare.

Studioul Paramount a lansat marți primul trailer pentru „Gladiatorul 2”, unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, iar imaginile cu Denzel Washington, Pedro Pascal și Paul Mescal e puțin probabil să îi dezamăgească pe fanii care au așteptat mai bine de două decenii pentru un sequel al filmului original. 

În ceea ce privește povestea noului film Gladiatorul, ea se va desfășura la câteva decenii după evenimentele din primul film al lui Ridley Scott și se va învârti în jurul lui Lucius (jucat de Mescal), nepotul fostului împărat roman Marc Aureliu și fiul Lucillei (Connie Nielsen), care locuiește cu soția și fiul său în Numidia. Lucius este luat în sclavie după ce provincia africană este invadată de soldați romani conduși de Marcus Acacius (Pascal).

Inspirat de povestea lui Maximus (protagonistul primului film, jucat de Russell Crowe, pentru cei care au uitat), Lucius decide să lupte ca gladiator în timp ce se opune domniei tinerilor împărați Caracalla și Geta. Denzel Washington va fi Macrinus, un fost sclav care s-a îmbogățit enorm și are și el ceva de împărțit cu împărații.

Gladiatorul 2 urmează să apară în cinematografele din România în data de 15 noiembrie, potrivit Cinemagia, înainte de premiera în Statele Unite.

Comenteaza