Principala atracție a Clujului revine. A fost mutată într-o locație nouă

Principala atracție a Clujului revine. A fost mutată într-o locație nouă

Museum of the Moon (LUNA) este expusă public, din nou, începând de astăzi, 5 decembrie.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Astfel, Instalația va fi mutată din piațeta Jean Calvin în curtea Muzeului de Artă din Cluj-Napoca (Piața Unirii nr. 30) pentru ultimele două zile de expoziție.

Măsura a fost luată ca urmare a prognozelor meteo pentru perioada următoare, instalația având o toleranță maximă la vânt de până la 17 km/oră, în contextul în care în dimineața de ieri rafalele din centrul orașului au depășit viteze chiar și de 30 km/oră.

Noua locație va putea fi vizitată în intervalul orar 17-22 într-o manieră organizată, în grupuri a câte 20 de persoane, timp de 7 minute, în funcție de numărul participanților, cu respectarea măsurilor de distanțare socială și cu mască purtată corespunzător.

Accesul va fi permis doar alături de un agent de pază. În eventualitatea creșterii vântului, expoziția va fi din nou oprită imediat, organizatorii nedorind să pună în primejdie publicul participant ori integritatea instalației.

„Între timp, toate celelalte instalații sunt în continuare disponibile publicului larg, nefiind afectate de prognoza meteo, iar cu această ocazie, readucem în atenție regulile de vizitare:

●    poartă mască, neapărat corect (să acopere și nasul, și gura);

●    păstrează distanța (minimă de doi metri între persoane);

●    încearcă să nu petreci foarte mult timp în fața unei instalații, astfel încât să nu se creeze aglomerație. Încearcă, știm că o să reușești”, au transmis organizatorii festivalului Lights On Romania.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza