Probabil cel mai în vogă actor român al momentului: mâna (the Thing), Victor Dorobanțu, din seria NETFLIX “Wednesday”

Probabil cel mai în vogă actor român al momentului: mâna (the Thing), Victor Dorobanțu, din seria NETFLIX “Wednesday”

Victor Dorobanțu e născut în Ploiești și e magician. El îi dă forma unuia dintre cele mai îndrăgite și stranii personaje din cinematorgrafia contemporană în noua serie NETFLIX "Wednesday".

Într-un interviu pentru urban.ro, Tim Burton, regizorul serialului „Wednesday”, a explicat cum s-a facut alegerea lui Victor Dorobanțu în rolul lui Thing, faimoasda “mana” ce insoteste eroii din seria “Familia Adams” pe tot parcursul aventurilor lor: „Victor a fost distribuit ca actor, nu e doar o mână pentru mine. El e personaj complet. Am făcut audiții ca pentru oricare actor din poveste, i-am pus pe toți să vorbească prin mâinile lor. 

Victor Dorobantu e nascut in Ploiesti si e magician, fapt ce ii confera, dupa cum declara chiar el, o “dexteritate si personalitate a mainii”. Performanta lui actoriceasca, alaturi de o distributie remarcabila, incluzandu-i pe Jenna Ortega, Catherine Zeta Jones, Luis Guzmán, Christina Ricci sau Gwendoline Christie, a generat un neasteptat val de laude si aprecieri in comunitatea cinefililor din lumea larga. Spre exemplu, pagina de Facebook NETFLIX Memes, sub titlul “Give a big hand to Victor Dorobantu, the incredible actor who plays Thing on Wednesday!” posteaza o imagine sugestiva din film, imagine ce a primit, in doar 24 de ore, nu mai putin de 461.000 de like-uri si 43.000 de comentarii apreciative.

Uimit de acest val de admiratie, Victor Dorobantu raspunde chiar el “va multumesc pentru sustinere! Cuvintele voastre imi schimba viata! Va iubesc… si Thing va iubeste si el!”, comentariu ce strange, la randul lui, peste 4000 de like-uri din intreaga lume.

Comenteaza