Probleme pentru Bianca Drăgușanu. Fiica sa, pe mâna medicilor clujeni

Probleme pentru Bianca Drăgușanu. Fiica sa, pe mâna medicilor clujeni
| Foto: bzi.ro

Fosta prezentatoare TV a observat că micuța ei nu se simte prea bine și a decis să-i facă niște controale mai amănunțite, astfel că a dus-o la o vizită medicală la Cluj.

Diva showbiz-ului românesc este în panică de mai bine de trei luni, după ce micuța Sofia a prezentat semne de boală. Fetița tușește fără să aibă alte simptome. Bianca Drăgușanu a fost cu Sofia la mai mulți medici pentru a stabili ce boală are fiica ei.

Bianca i-a făcut și numeroase teste de alergie, control la plămâni și toate analizele posibile pentru a depista de la ce provine tusea. Fosta prezentatoare Kanal D s-a văzut nevoită să meargă la un profesor doctor din Cluj Napoca, specializat pe astfel cazuri, care i-a dat tratament micuței și i-a explicat vedetei motivul pentru care are această problemă de sănătate.

„Sofia nu are nimic grav, însă are polipi, are imunitatea scăzută, trebuie să-i dau tratament trei luni, iar din septembrie alt tratament. Dar, slavă Domnului, n-are nimic la ficat, la plămâni, totul este în regulă. Trebuie să o imunizez”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru actualitate.net

Comenteaza