Ramona Bădescu, în doliu. Tatăl ei s-a stins din viață.

Ramona Bădescu, în doliu. Tatăl ei s-a stins din viață.
| Foto: playtech.ro

Ramona Bădescu este în doliu după ce tatăl ei a murit din cauza virusului ucigaș. Bărbatul fusese internat în spital, unde a fost diagnosticat și cu coronavirus.

Ramona Bădescu este în doliu după ce tatăl ei a fost răpus de virusul din China. Bărbatul în vârstă de 89 de ani fusese internat în urmă cu o săptămână. De asemenea, tată vedetei era cunoscut ca având mai multe boli.

Cristel Bădescu, tatăl vedetei, a fost internat la Spitalul 2 Filantropia, din Craiova. Vedeta mai povestea la momentul respectiv că tatăl ei a fost luat de urgență de acasă pentru că starea lui era tot mai slăbită. 

Medicul care a fost lângă el când am sunat, mi-a simțit îngrijorarea și disperarea din voce, știind ce înseamnă să fii departe de părinți, pentru că și el și-a pierdut mama, a făcut astfel încât tata să îmi audă vocea, i-a pus telefonul la ureche și mi-a zis că în acel moment valorile oxigenului i-au crescut și se îmbunătățeau. Faptul că nu sunt alături de el în aceste momente, mă distruge sufletește”, spunea Ramona Bădescu potrivit playtech.ro

Comenteaza