Rareș Bogdan: "Sărbătorile nu le concepem în altă parte decât la Cluj"

Rareș Bogdan: "Sărbătorile nu le concepem în altă parte decât la Cluj"

Rareș Bogdan, europarlamentar și prim-vicepreședinte PNL, a povestit cum petrece Crăciunul împreună cu familia, la Cluj. De asemenea, a povestit și câteva întâmplări din copilărie.

„Sărbătorile nu le concepem în altă parte decât la Cluj. De Crăciun, ne trezim, mergem la biserică, apoi vine fratele ei (soției), acesta este obiceiul. Servim micul dejun mai târziu și apoi în seara zilei de 25 mergem la socrii mei, la părinții Florinei, unde copiii sunt foarte fericiți.

Mă bucur că am părinții care trăiesc, sunt sănătoși, ne așteaptă și îmi aduc aminte de fiecare dată de momentele copilăriei mai ales când mă duc în casa copilăriei. Îmi aduc aminte cum bunicul meu încălzea o cărămidă și o punea într-un pled pe care mi-l dădea să mă încălzească atunci când veneam de la patinoar„, a spus Rareș Bogdan.

De asemenea, politicianul a povestit și despre mama sa și sentimentele pe care le poartă pentru aceasta. 
„Mama e unică pentru mine și e omul care a fost întotdeauna aproape. Am un respect deosebit, o dragoste, cum cred că doar Mihai (n.r. fiul acestuia) are pentru mama lui.

Mi-a spus vezi că nu pot singur să schimb lumea. Nu poți singur să îi schimbi pe cei care fac rău României. Mă bucur că eu și tatăl tău te-am educat patriot și cu credință că țara asta va reuși„, a mărturisit politicianul, conform antena3.ro.

Comenteaza