Foto Rareş Bogdan şi-a botezat fetiţa la Cluj

Rareș Bogdan şi-a botezat azi fetița, pe micuța Jacqueline, la Biserica Catolică Sfântul Petru din Cluj-Napoca. 

La sfârșitul lunii iunie, Rareș Bogdan a devenit tătic pentru a doua oară. Florina, soția lui, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit un nume deosebit: Jacqueline. Venirea pe lume a micuței l-a făcut, însă, cel mai fericit pe Mihai, băiețelul cuplului în vârstă de șapte ani, care își dorea cu ardoare o surioară, scrie.

"Am așteptat acest moment deoarece Mihai avea nevoie de surioară și noi ne-am dorit baietel și fetiță. Acum nu e bătălie politică este pentru suflet, pentru a da familiei mai mult timp și în țară asta fiecare familie are nevoie de liniște. Mă bucur că e biserică simbol, Mihai a fost botezat la o biserica simbol din Cluj, prima biserică ortodoxă, aici este biserica catolică. Înţelgerea noastră a fost ca băieții să fie ortodocși, fetele la catolici, Dumnezeu ne-a ajutat", a declarat Rareş Bogdan la fericitul eveniment.

"A fost emoționant și frumos în creștinarea oricărui nou născut e emoționantă, slujba. Dacă crezi în Europa creștină, ca singura care te poate călăuzi este bunul Dumnezeu, cu siguranță ești emoționat", a mai spus Rareş Bogdan.

După ceremonia religioasă, împreună cu nașii, familia și prietenii apropiați, Rareș Bogdan și soția petrec la Grand Hotel Italia.

Comenteaza