Răvaș către Marcel Ciolacu, de la un scriitor: "Sta-ți-ar în gât toate produsele pe care dai tu mai puțin de 100 de lei"

Răvaș către Marcel Ciolacu, de la un scriitor: "Sta-ți-ar în gât toate produsele pe care dai tu mai puțin de 100 de lei"
| Foto: colaj Facebook: Marcel Ciolacu / Lili Craciun

Scriitoarea Lili Crăciun i-a transmis un mesaj premierului Marcel Ciolacu, cu referire la coşul de cumpărături pe care şi l-a umplut luna trecută la supermarket, fluturându-le pe sub nas românilor chitanţa, că se poate trăi bine cu uriaşa sumă de 100 de lei. 

Acum o lună, în dimineaţa de sâmbătă 14 octombrie premierul Ciolacu făcea paradă la cumpărături şi le dovedea românilor că se poate cumpăra româneşte de 100 de lei.

„Am fost la cumpărături şi am luat ce aveam nevoie: salată, castraveţi, ceapă şi nişte cartofi, mere, pateu Ardealul şi salam Săsesc, ulei şi zahăr, ouă, iaurt, telemea de oaie şi o bere Ursus - produsă la Buzău... total 93,50 de lei. E drept, am uitat să iau roşii, dar tot mă încadram în 100 de lei! Voi ce #cumpăraţiromâneşte cu 100 de lei?”, a scris Ciolacu pe pagina de Facebook.

Românii îi  transmit premierului că povestea lui fericită de la supermarket nu le ţine de foame. Scriitoarea Lili Crăciun i-a transmis un mesaj premierului Marcel Ciolacu, cu referire la coşul său de cumpărături:  "Răvaș către Marcel,

Marcel, dragă, s-a dus al meu la magazin cu 100 de lei. Cumperi ce a spus Marcel și îmi aduci rest, i-am zis. A, am continuat, fără salam, în loc de salam ia de la farmacie un tub de cicatridină, m-am iritat de la pansament. N-are cum să coste mult.

Marceluș, dragul meu, să știi că a venit doar cu cicatridina. Atât. Care cicatridină, la farmacia de la mine din sat, costă 101 lei. Noroc că mai avea prin buzunar două monede de 50 de bani. Mâncare? De unde!

În încheiere, Marcel, aș vrea să-ți urez, cu mare drag, ceva: Sta-ți-ar în gât toate produsele pe care dai tu mai puțin de 100 de lei", i-a transmis Lili Crăciun pe pagina de Facebook premierului Ciolacu. 

Lili Crăciun a revenit cu o postare la câteva zile de la răvaşul iniţial: "Bună dimineața, Marcel. M-am uns aseară cu cicatridina de 100 de lei. Minune mare, am avut senzația că am în față un sendviș uriaș cu telemea, salam săăsesc și felii de castravete. Și mirosea, domle, te trăsnea! A pateu, salată verde, mere, iaurt, cartofi copți. A bere, nu", i-a mai scris Lili Crăciun lui Ciolacu. 

Comenteaza