Războinicul clujean de la Survivor, fost consilier local la Câmpia Turzii

Războinicul clujean de la Survivor, fost consilier local la Câmpia Turzii
Alin Sălăjean (centru), alături de coechipieri, într-o probă la Survivor | Foto: Kanal D

Alin Sălăjean, component al echipei Războinicii de la Survivor România 2021, este om de radio în Cluj și organizator de evenimente, însă a fost consilier local al municipiului Câmpia Turzii, între 2012 și 2016. 

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Buturuga mică”, așa cum l-au poreclit colegii din show-ul de la Kanal D, a avut o carieră în politică acum câțiva ani. Anul trecut, a fost anunțat din partea Partidului Verde la alegerile din septembrie, unde și-a propus să candideze pentru primărie, însă partidul nu a mai ajuns pe liste.

A fost consilier local timp de patru ani la Câmpia Turzii, însă delarația sa de avere din 2016 nu este foarte bogată în bunuri și proprietăți, conform Fanatik. Războinicul a avut o carieră în politică, este un cunoscut om de radio din Cluj și organizator de evenimente, joburi pe care le-a pus pe „pauză” pentru a veni la competiția desfășurată în Republica Dominicană.

Deși a avut o carieră în politică timp de câțiva ani, concurentul nu se poate lăuda cu o avere impresionantă. Ultima sa declarație de avere a fost publicată în 2016. Potrivit documentului, Sălăjean a câștigat 6.852 de lei din funcția de consilier local și 9.400 de lei ca "staroste la nunți". 

Acesta este un fel de maestru de ceremonii care vine și acasă la miri sau la cununia civilă, nu doar la petreceri și reprezintă omul care cunoaște cel mai bine obiceiurile și care transformă nunta într-un eveniment de neuitat.

În 2016, nu era căsătorit și nici nu deținea terenuri, case, bijuterii sau bunuri de valoare. De asemenea, nu avea nici conturi deschise la bancă și nici datorii pe la instituții financiare sau persoane fizice. În schimb, fostul consilier deținea un autoturism Volkswagen Bora, fabricat în 2001.

Avea doar 24 de ani când a intrat în politică, după care a ajuns în lumea jurnalismului și cea a organizării de evenimente. Deși nu s-a ales cu bunuri materiale de pe urma mandatului de consilier local, Sălăjean recunoaște că experiența l-a ajutat mult și era foarte deschis în consiliu, spunând lucrurilor pe nume.

În prezent, este căsătorit cu Diana, care îl susține de acasă și speră că se va întoarce cu marele premiu. Aceasta a spus că soțul ei nu se plânge de condițiile grele din junglă, că este o persoană foarte puternică și capabilă să facă față oricărei provocări.

„Din ce spune el, nu prea suferă nici de mâncare, nici de somn, ci de dorul de casă. Alin este un bărbat sensibil, dar totodată puternic. Toate prietenele mele care sunt singure mi-au spus, după declarațiile sale, că își doresc un soț ca Alin.

Nu sunt o fire geloasă, sper să își găsească și ele un bărbat pe măsură. Bineînțeles că nu e totul lapte și miere, dar suntem foarte fericiți. Dacă nu eram, nu îi era atât de dor de casă și lui. Sper să fie puternic și să reziste pentru că eu nu îl aștept acasă până la vară”, a declarat Diana Sălăjean, la Kanal D.

Survivor România este o competiție de tip reality show care aruncă în „ringul” junglei dominicane două echipe de concurenți, Faimoșii și Războinicii. Evoluția concurenților de-a lungul desfășurării competiției este expusă publicului, chiar de pe trasee, de Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza