Foto Realizatorul Wild Carpathia şi-a tatuat LUPUL DACIC, încolăcit în forma literei R. Mesaj pentru Ministerul Turismului

Charlie Ottley, realizator și prezentator al seriei Wild Carpathia este un om pasionat de România. Recent şi-a făcut un tatuaj prin care vrea să le arate altora cât de mult iubeşte ţara noastră şi a creat un logo prin care va promova turismul în România  

Vrea să arate și în acest fel cât de mult iubește țara care l-a fermecat, cu peisajele și natura salbatică. Odată cu tatuajul, Charlie Ottley a creat și un logo pe care îl va pune la dispoziția oricui vrea să promoveze turismul în România.

"România are nevoie de un nou logo turistic. Nu este suficient să spunem că avem copaci (și, de altfel, cea mai proastă înregistrare a defrișărilor ilegale din Europa). Iar Carpathia nu este o grădină, cu garduri vii îngrijite, gazon tunse îngrijit și paturi de flori bine îngrijite.

Este ultima sălbăticie adevărată din Europa, cu cea mai mare pădure mixtă supraviețuitoare și două treimi dintre prădătorii de vârf ai Europei. România este, de asemenea, o țară cu mii de ani de istorie complexă și o moștenire culturală diversă care datează de înaintea dacilor. Este, de asemenea, un pământ al belșugului. Din acest motiv am creat un nou logo pentru a încerca să reflecte aceste aspecte importante.

Este gratuit de utilizat pentru toată lumea ca alternativă la frunză. Fără îndoială, mulți oameni îl vor urî sau nu vor fi de acord cu elementele cheie, dar cel puțin sper că am adus dezbaterea în prim-plan și invităm pe oricine să vină cu propriile lor modele, așa cum am făcut acum aproape un an.

Și vă rugăm să rețineți că acest lucru nu este pentru noi, ci pentru lume și astfel mesajul trebuie să fie în engleză și să fie înțeles de străini pentru care - sălbăticia înseamnă frumusețe și natură nealterată, un răsărit înseamnă o țară un nou început și un snop de porumb. Simbolizează abundența.

Dacă vă place, vă rugăm să ne împărtășiți și să ne susțineți în misiunea noastră de a determina Ministerul Turismului să adapteze sau să adopte acest nou design!", transmite prezentatorul seriei Wild Carpathia. 

Charlie Ottley consideră că tatuarea lupului dacic pe braţ e un angajament al iubirii pe care o are faţă de ţara noastră cu tot ce are ea de oferit. 

Comenteaza