Foto Restaurantul din Cluj, replică pentru Dorian Popa care a avut interzis cu patrupedul Cheluțu

Restaurantul din Cluj, replică pentru Dorian Popa care a avut interzis cu patrupedul Cheluțu
Restaurantul din Cluj, replică pentru Dorian Popa care a avut interzis cu cățelul Cheluțu
Restaurantul din Cluj, replică pentru Dorian Popa care a avut interzis cu cățelul Cheluțu
Restaurantul din Cluj, replică pentru Dorian Popa care a avut interzis cu cățelul Cheluțu
Restaurantul din Cluj, replică pentru Dorian Popa care a avut interzis cu cățelul Cheluțu
Restaurantul din Cluj, replică pentru Dorian Popa care a avut interzis cu cățelul Cheluțu

De Ziua Naţională, Dorian Popa venit pe meleagurile clujene. A ţinut un concert la Câmpia Turzii şi vizitat şi Salina Turda, cel mai spectaculos loc subteran de pe planetă, după cum l-au caracterizat diverse publicații de specialitate, însă a avut interzis la un restaurant din apropierea Salinei pe motiv că nu e voie cu animale de companie. 

Când Dorian popa a vrut să ia masa la un rstaurant din apropierea Salinei Turda, i s-a interzis să intre cu animalul de companie, cățelul Cheluțu. Acesta a povestit ulterior totul pe Instagram, unde este urmărit de sute de mii de fani. 

Citește aici: Dorian Popa nu a fost primit într-un restaurant din Cluj, alături de câinele lui, Cheluţu. Vloggerul despre atitudinea angajaților:"Un răspuns încărcat de energie negativă"

După ce acuzațiile lui Dorian Popa făcut vâlvă în mediul online, Restaurantul Sarea în Bucate a publicat pe pagina de Facebook un mesaj prin care le demonstrează celor ce i-au criticat că ei iubesc animalele, doar că nu toți oaspeții se simt confortabil cu animale prin preajmă.

La postarea de pe Facebook, Gherman Alina, a transmis textul de mai jos, citat de turdanews.net. „De regulă nu postăm animăluțe pe pagina restaurantului. Nu credem că activitatea noastră este cu și despre specii iraționale. Dar ne-am înșelat. Amarnic și puternic! 

În realitate, noi și credeam că este sănătos să nu facem asta. De ce? Tocmai pentru a nu încuraja abandonul animalelor în curtea noastră. Acest fenomen a luat o amploare pe care n-o estimați din confortul caselor voastre. Ne criticați fără să ne cunoașteți. Păcat. 

Oamenii ne identifică ca locația perfectă pentru abandonul necuvântătoarelor. Un restaurant în liniștea naturii cu mâncare suficientă și oameni cu suflet. Story-ul de azi, al celebrului Dorian Popa și valul de înjurături pe care acesta l-a provocat în mesageria noastră privată ne determină să ne afișăm poziția.

Noi iubim animalele! Noi salvăm animale! Noi îngrijim câinii și pisicile pe care, unii, le „uitați” în curtea noastră sau le aruncați în stradă! Le adăpostim și le îngrijim până sunt luate acasă de oameni care se îndrăgostesc de ele, aici, pe terasa Sarea-n Bucate! Și n-am făcut niciodată tam-tam din asta. 

Întotdeauna și-au găsit cămin cu iubire, hrană și căldură. Că nu agreăm animalele în restaurant, este doar PAȚIAL adevărat! Nici animalele salvate de noi nu au voie în restaurant.  Noi, oamenii de la Sarea-n Bucate, iubim animalele! În același timp, Restaurant și Pensiune Sarea-n Bucate își respectă oaspeții! Și nu toți oaspeții noștri se simt confortabil cu animale în preajmă. Dar, cui îi pasă?!

Acum, noi nu cerem înțelegere, că am putut bine vedea azi, că de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere! În schimb, cerem respect! Credem că realizați un consum inutil de energie atunci când vă răpiți din timp pentru a ne înjura. De ce să nu folosiți timpul acesta într-un mod util și plăcut? Cine știe, poate salvați un animăluț în intervalul acesta?! 

P.S.: În fotografii, puteți vedea cum ne-am îngrijit de una din zecile de necuvântătoare abandonate aici. Care, de altfel, oricât am iubit-o, n-a șezut în restaurant, în vârful canapelei. Nouă, TARE NE-AR FI PLĂCUT, dar este o chestiune de respect față de semenii noștri, știți cum zic?! Cu multă sinceritate și iubire față de animale, Gherman Alina, în numele întregii echipe.” – Sarea în Bucate, a transmis turdanews.net. 

Tot potrivit unei postări de pe Facebook, anul trecut, în perioada Crăciunului la restaurantul Sarea-n Bucate au fost abandonaţi doi căţeluşi. "Persoanele care și-au abandonat animalele, acum câteva zile, la Restaurant și Pensiune Sarea-n Bucate, sunt rugate să vină să le ia acasă! Oaspeții pensiunii au văzut cum i-ați aruncat din mașină, în prag de sărbători! Felicitări! Într-adevăr, sunt doi simpatici și ne bucurăm că v-ați gândit la noi! Vă mulțumim pentru surpriză, dar, nu-i putem păstra!", au făcut la acea vreme proprietarii restaurantului clujean un apel la bunul simț. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza