Reţetă de post: hummus cu sfeclă roşie

Reţetă de post: hummus cu sfeclă roşie

 Te vei simti mult mai bine daca mananci corect. Pentru o viață sanătoasă

Hummus cu sfecla rosie – Ingrediente (4 persoane)

300 g sfecla rosie fiarta
1 conserva de naut Sun Food (400 g)
2 -3 linguri suc de lamaie
2 linguri pasta de susan tahini
1 lingura ulei de masline
1/2 lingurita mica rasa sare

Hummus cu sfacla rosie – Mod de preparare

Scurgem nautul, il clatim sub jet de apa rece si il scurgem bine bine.
Punem nautul in vasul robotului de bucatarie, adaugam sfecla rosie taiata in bucati potrivite, tahini, sucul de lamaie si 1 lingura ulei de masline. Actionam robotul, la viteza medie, pana obtinem o pasta omogena. Daca hummusul este prea dens, putem adauga inca 1 lingura de ulei de masline. La sfarsit adaugam sare in functie de gustul personal. Punem hummusul de sfecla rosie intr-un vas si il servim cu felii de paine prajita sau cu lipii. Este delicios!

Comenteaza