Rețetă de toamnă. Cei mai delicioși castraveți murați

Rețetă de toamnă. Cei mai delicioși castraveți murați

Coaja de castraveti murati contine o enzima care ajuta la digerarea si asimilarea proteinelor. Castravetii murati previn indigestiile, balonarea si disconfortul abdominal. 

Mod de preparare Castraveti murati la otet

– Se spala castravetii si se asaza in borcane, se toarna apa peste ei, asa masuram cata apa trebuie in borcan, punem peste castraveti ceapa taiata solzisori, morcovul taiat felii, usturoiul curatat, frunzele de telina si firele de marar uscat.
– Turnam apa intr-o oala, adaugam otet 1/4 din cantitatea de lichid, sare, miere, boabe de mustar, boabe de piper si fierbem compozitia.
– Cand lichidul clocoteste il turnam peste castravetii din borcan, sa avem grija ca borcanele sa fie pe un suport metalic asa va fi evitat craparea borcanelor din cauza temperaturii ridicate.

Punem capace la borcane si asezam borcanele in camara.

Pofta buna!

Comenteaza