Foto România, pe lista destinațiilor în care turiştii revin cu drag / Blogger: "Este ca o a doua casă pentru mine”

Experții în călătorii au făcut o listă cu destinații în care turiştii se întorc cu drag. Află motivele pentru care România se află printre favorite.

Amatorii de călătorii se străduiesc de regulă să viziteze cât mai multe locuri în zone diferite din lume. Însă unele destinații sunt atât de speciale încât chiar și cei mai pasionați iubitori de aventuri de călătorii nu se pot abține să nu se întoarcă de mai multe ori. 

Experții în călătorii au făcut o listă cu destinații în care se întorc cu drag publicată de huffpost.com, iar ţara noastră se află pe această listă alături de Columbia, Mexic, Bali - Indonezia, Costa Rica, Edinburgh - Scoția, Africa de Sud, Thailanda, Grecia, Turcia şi India. 

Iată şi motivele: „România nu este doar o destinație de călătorie pentru mine. Este ca o a doua casă”, a spus Erick Prince, blogger de călătorie și fondator Minority Nomad.

„România menține o identitate profund românească, respingând multe dintre tropiile de turism de masă care afectează alte destinații”.

Deși vei găsi turiști internaționali în locuri precum București și părți ale Transilvaniei, blogger-ul a remarcat că o mare parte a țării este în mare parte lipsită de turiști, în special zona de nord.

„Acest lucru le permite călătorilor să aibă o experiență autentică care poate fi cu adevărat educațională”, a spus Prince.

„Experimentarea României în cel mai bun mod posibil necesită ajutor local, așa că e nevoie să ai o atitudine deschisă. Poate iei cursuri de limba română. Când românii te plac, vor avea tendința să te adopte”, adaugă blogger-ul de călătorii.

Erick Prince se descrie ca fiind scriitor, fotograf, filantrop și călător mondial care doreşte să devină primul afro-american care vizitează fiecare țară din lume. 

Sursa https://www.huffpost.com/

Comenteaza