Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou. S-a aflat adevăratul motiv

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou. S-a aflat adevăratul motiv
| Foto: capital.ro

S-a aflat de ce s-au despărțit, de fapt, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Bianca Drăgușanu și partenerul ei de viață au decis, pentru a mia oară, să se despartă. De data aceasta despărțirea pare să fie definitivă.

Bianca Drăgușanu s-a despărțit din nou de Alex Bodi, iar de data aceasta motivul pare să fie mici discuții legate de viitorul lor împreună, scrie wowbiz.ro.

De această dată lucruri sunt mai complicate ca la despărțirile anterioare. Chiar dacă între ei nu au mai avut loc episoade violente, cei doi au decis să se despartă definitiv. Totuși, despărțirea nu s-a făcut în termeni tocmai amabili. ”Despre Bianca nu am ce să spun. Nu mai declar chestii”, a spus Alex Bodi. Motivele despărțirii au fost aprofundate de apropiați ai cuplului.

”Ajunseseră să se certe din absolut orice, era o adevărată nebunie. Două zile se iubeau, era numai lapte și miere, iar cinci se certau până la epuizare, își aruncau cuvinte urâte și se urau. Și-au dat seama amndoi că nu au de ce să mai stea împreună, că, de fapt, nu îi leagă decât atracția fizică, chimia pe care o au în anumite momente.

Dar și Bianca, și iubitul ei, au interese total diferite, afaceri pe alte paliere, nu au, de fapt, timp să se consume în asemenea discuții și asemenea certuri. Pentru că, să ne înțelegem, ei nu știuau să se certe așa cum se petrece într-o familie obișnuită, la ei certurile erau îngrozitoare”,  a povestitun apropiat de-al celebrului cuplu.

De data aceasta, despărțirea pare să fie definitivă. ”Niciunul nu vrea să cedeze, amândoi văd în celălalt principalul vinovat al lucrurile urâte petrecute între ei. Bianca a decis să nu mai dea șanse unui om care nu o respectă, iar el îi reproșează că se aprinde prea repede și că nu își știe locul în relație. Iar atunci, cum niciunul nu cedează, scandalul e… garantat”, a mai spus sursa citată.

Bianca Drăgușanu s-a săturat de relația în care a fost în ultimii doi ani, astfel că a decis să își șteargă și tatuajul pe care și-l făcuse ca dedicație de dragoste pentru omul de afaceri.

Bianca Drăgușanu își spune povestea pe rețeaua de socializare: ”Am decis astăzi să încep să vă spun una dintre poveștile vieții mele și mai bine zis, ultima poveste a vieții mele, care are un început, apoi un cuprins, apoi un deznodământ și un final incredibil. Stați aproape pentru că vreau să vă dau detalii în zilele ce urmează, despre fabuloasa poveste din ultimii 2 ani din viața și fabuloșii ultimii 4 ani din viața mea în care a apărut și Sofia.

În anumite contexte sunt foarte amuzantă, mie îmi vine să râd de ce zic eu. Eu nu mai am nimic de pierdut și vreau să vă spun care e adevărul? Bănuiți care e adevărul? Aveți idee? Aveți idee în ce context am putut să fiu mințită din nou și păcălită de două personaje penibile?„

Mai mult decât atât, ea vrea să șteargă orice amintire a acestuia. ”Mi-am făcut un tatuaj recent de care vreau să scap și vreau să-l scot. Aș fi zis greșelile tinereții, dar da, eram foarte tânără când l-am făcut vinerea trecută. Săptămâna asta, pentru că mi-a venit mintea la cap, vreau să scot tatuajul. Sugestii, un laser ceva unde să scăt un tatuaj? Știu că după ce îl scot o să-mi fac altul în zone mai sexy”, a spus Bianca Drăgușanu.

Comenteaza