S-a deschis pârtia albastră de la Buscat

S-a deschis pârtia albastră de la Buscat

Administratorii stațiunii de schi Buscat-Băișoara din Cluj au anunțat că au finalizat lucrările la pârtia albastră și că au pus în funcțiune și un punct de apreski.

“De cinci ore lucrăm la pârtia albastră ca să vă puteți bucura de ea sâmbătă. Vestea bună este că ne arată termometrul din nou minus grade. Sâmbătă, de la ora 09:00, deschidem apreski-ul Cota 1600 și pârtia albastră.

De la ora 10:00 se deschide Baby Liftul, vedeta weekendului: Miceria (de la baza telescaunului) cu bunătăți la grătar și Restaurantul Cabana Lupilor, cu langoș, pizza și sandvișuri. Pentru a nu se forma cozi prea mari la apreski, vă așteptăm la toate locațiile cu bunătăți”, au specificat aceștia.

La debutul noului an, clujenii care voiau să meargă la schi pe pârtiile din județ au reclamat că drumurile de acces sunt blocate de mașini staționate pe traseu. Ei se plângeau că nici administratorii pârtiilor, nici autoritățile nu sunt în stare să asigure o infrastructură corespunzătoare, situație care durează de mulți ani. 

Șoseaua de acces către pârtia de schi de la Băișoara-Buscat (cota 1.655 m) a fost atunci blocată în weekend ca urmare a traficului intens din zonă.

Comenteaza