S-au cunoscut la UNTOLD 2018, acum au un copil împreună

S-au cunoscut la UNTOLD 2018, acum au un copil împreună

Pe lângă distracție, concerte live cu artiștii preferați și show-uri excepționale ale DJ-ilor de top din întreaga lume, festivalul UNTOLD înseamnă și iubire, prietenie, unitate și dorințe îndeplinite.

În august 2018, o gașcă mare, ca multe altele, se aduna în Cluj-Napoca să se distreze la festivalul UNTOLD și să trăiască experiențe memorabile. Câțiva din gașcă se știau deja între ei, iar alții abia făceau cunoștință. Octavian și Nicoleta s-au întâlnit atunci pentru prima oară și a fost dragoste la prima vedere între ei, scriu stirileprotv.ro.

Dupa 5 zile de neuitat, petrecute pe tărâmul UNTOLD, tinerii au revenit la viețile lor, în București. La scurt timp, cuplul a decis să facă un pas important și să se mute împreună. Conexiunea uimitoare dintre ei, visurile și planurile comune i-au dat avânt lui Octavian să își ia inima în dinți și să cumpere un inel, pentru a o cere pe Nicoleta în căsătorie.

Cei doi tineri au început să își planifice nunta pentru 2020 și să își dorească un copil. Pandemia le-a dat însă o parte dintre planuri peste cap și după carantină, când autoritățile au mai ridicat din restricții, Nicoleta și Octavian au făcut cununia civilă restrânsă, în iunie, alături de nași și părinți. Ceremonia religioasă și petrecerea alături de toți oamenii dragi a fost amânată pentru 2021. Când au spus DA, în fața ofițerului de stare civilă, Nicoleta deja purta o viață în pântece.

Comenteaza