S-au cunoscut la Untold, și-au dat demisiile, și-au vândut mașinile și au plecat cu rulota prin Europa

S-au cunoscut la Untold, și-au dat demisiile, și-au vândut mașinile și au plecat cu rulota prin Europa

Raluca și Eugen s-au cunoscut la Untold. Exact pe stadion. Astăzi sunt 2hearts4wheels, dar atunci ea lucra într-o corporație, iar el era freelancer și lucra în IT. În timp, amândoi și-au dorit o aventură, și-au dorit libertate.

Așa că, în 2019 a apărut în viața lor Shooby, un van pe care l-au făcut împreună, doar ei doi. Și toată lumea i-a ajutat, „de la cineva am primit frigiderul, de la cineva parchetul, ba chiar și o parte din PAL-ul folosit la mobilier l-am primit de la fostul job al Ralucăi”.

Prietenii nu i-au luat la început în serios, apoi le-au zis că sunt curajoși. Raluca și Eugen nu știau la ce se referă acest „curaj”, dar, „mai târziu am înțeles că era vorba de curajul de a renunța la tot ce îți este cunoscut, la bula ta și să te avânți în nou și în necunoscut”. Pentru că asta au făcut. Au renunțat la confort, și-au dat demisia, și-au vândut mașinile și au plecat după soare. 

De atunci, 2hearts4wheels au străbătut 12 țări și peste 25.000 de kilometri. Au peste 365 de nopți dormite în Shooby. Iar atunci când vin acasă, dorm la părinți. Altfel, planul lor era să fie mereu pe drum și mereu în Shooby. 

MAI MULTE AICI! 

loading...
Comenteaza