Se întâmplă şi la case mai mari. Ivana Trump vrea să fie ambasador în Cehia

Se întâmplă şi la case mai mari. Ivana Trump vrea să fie ambasador în Cehia
Fosta soție a lui Donald Trump, Ivana, cu ocazia unui interviu acordat ziarului New York Post și-a manifestat interesul pentru a deveni prima ambasadoare americană în Republica Cehă.

Abia s-au încheiat alegerile prezidenţiale în SUA şi iată că apar şi cei care vor să profite de pe urma celui ieşit învingător. Ivana Trump, fosta soţie a preşedintelui ales, nu s-a sfiit să declare că îşi doreşte să devină prima ambasadoare americană în Republica Cehă, țară în care s-a născut în urmă cu 67 de ani.

"Vreau să fiu ambasadoare", a spus prima soție a lui Trump și mamă a celor trei copii ai săi: Donald Junior, Eric și Ivanka. "Acolo m-am născut, vorbesc limba. Sunt foarte cunoscută de toată lumea. Nu doar în SUA. Am scris patru cărți care s-au tradus în 25 de limbi în peste 40 de țări", a declarat Ivana ziarului new-yorkez, relatează agerpres.ro.

Ea a asigurat că nici măcar nu are nevoie de numele fostului soț, deoarece "toată lumea o cunoaște ca Ivana".

Fosta soție a lui Trump și-a dat cu părerea și despre cum va fi viața viitorului președinte al SUA la Casa Albă, având în vedere că va fi nevoit să plece din luxoasa reședință pe care o ocupă la Trump Tower.

"Cred că Trump Tower și chiar casa mea din New York sunt mult mai bune decât Casa Albă (...) Dar, așa cum a spus și Donald: 'Dacă și alți președinți au putut să trăiască acolo....'".

 

Comenteaza