Video Se redeschide pârtia din Feleacu. Au repornit tunurile de zăpadă

Se redeschide pârtia din Feleacu. Au repornit tunurile de zăpadă

Complexul de sporturi de iarnă de pe Dealul Feleacului se va redeschide duminică, după ce vântul puternic a blocat activitatea la începutul acestui weekend.  

“Ne bucurăm să vă anunțăm că vântul s-a potolit puțin și am început să facem zăpadă. Redeschidem curând”, au anunțat administratorii complexului. Pârtia de schi din comuna clujeană este dotată cu teleschi, nouă tunuri de zăpadă artificială, ratrac, centru de închirere de echipament, nocturnă, bandă pentru începători, tubing.

Aceasta este amplasată la 12 km de Cluj-Napoca, desfăşurându-se pe Dealul Feleacului, lângă turnul de televiziune. Accesul spre pârtie se face din Drumul Național 9 Cluj - Turda, înainte de postul de control situat pe dealul. Accesul pentru drumul care vine dinspre Turda se face prin comună, prima intrare după turnul de control.

Pârtia Teleschi Feleacu are o lungime de 765 m, cu o diferenţă de 98 m. Este dotată cu instalaţie de zăpadă artificială (șase tunuri de ultimă generaţie marca Sufag). Dotările includ o instalaţie teleschi cu capacitatea de 412 persoane/oră, sistem de supraveghere, internet wireless pe pârtie. Aici se regăsește singurul snowpark din regiune, cu elemente pentru trickuri şi trei jumpuri amenajate special pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

Comenteaza