Foto Selly, la instrucție! MApN: "A decis să se alăture Armatei României, voi ce mai așteptați?"

"Avem colegi noi!", au transmis militarii pe pagina de Facebook a MApN, unde au fost postate și primele imagini din timpul instrucției vlogger-ului.

Ministerul Apărării Naționale (MApN) a informat într-o postare realizată pe pagina oficială a instituției că soldații români au colegi noi. Este vorba despre cunoscutul vlogger Selly, care și-a adus și un prieten.

„Avem colegi noi! Dacă până și Selly a decis să se alăture Armatei României, voi ce mai așteptați? Pentru că e teamplayer, și-a adus și un prieten. Revenim cu detalii despre primele lor momente de instrucție alături de militarii de elită ai Scorpionilor Roșii! Până atunci, accesați www.recrutaremapn.ro”, este scris într-o postare realizată pe pagina de Facebook a MApN.

Românii pot face un stagiu militar voluntar

Românii cu vârsta între 18 și 35 de ani, care îşi doresc să aibă o pregătire militară, se pot înscrie în armată, potrivit unui nou proiect anunțat de ministrul Apărării.

Stagiul va dura maximum 4 luni, în funcţie de specialitate, iar voluntarii vor primi şi o soldă.

”Vor fi plătiţi în această perioadă, li se vor asigura toate condiţiile, de la echipament la cazare gratuită, vor avea şi libertatea de a merge acasă, nu va fi o privaţiune, aşa cum era înainte în armată. Este o opţiune, dar nu poate fi o opţiune pentru toată lumea. Suntem foarte mulţi şi nu avem nevoie acum de armate masive. Este nevoie de armate cu oameni care au o meserie foarte bună, experţi în telecomunicaţii, cei care ştiu să tragă cu puşca, oameni de toate felurile. Armata nu mai este doar armata pe care o ştim din filmele cu război”, a precizat ministrul Vasile Dîncu, pe această temă, într-o discuție la Digi Tv, la începutul lunii mai.

Comenteaza