Shakira, după fotografiile apărute cu ea în ambulanță, la scurt timp după despărțirea de Pique

Shakira, după fotografiile apărute cu ea în ambulanță, la scurt timp după despărțirea de Pique

Shakira a confirmat despărțirea de Gerard Pique după 12 ani de relație. Aceasta a transmis un comunicat după fotografiile apărute cu ea în ambulanță, la scurt timp după despărțirea de Pique, lămurind lucrurile. 

"Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, cerem respectarea vieții private. Vă mulțumim pentru înțelegere", este scris în comunicatul remis presei de Agenţia de PR a celebrei cântăreţe, cu acordul lui Pique.

La scurt timp după anunțul deciziei, pe internet au început să circule mai multe fotografii cu Shakira în ambulanță, în Barcelona, iar fanii artistei au crezut că ea a fost cea care a avut probleme de sănătate, având în vedere situația delicată din viața personală. 

Columbianca a postat un comunicat pe Twitter, în care le-a explicat urmăritorilor săi că se afla în ambulanță pentru a-și acompania tatăl, care a suferit un accident destul de grav la cap. "Primesc multe mesaje de îngrijorare cum că am fost văzută recent în ambulanță, în Barcelona.

Voiam doar să vă anunț că acele poze sunt din weekendul trecut, când tatăl meu a suferit o căzătură gravă și a trebuit să-l însoțesc în ambulanță către spital, unde se recuperează în aceste momente. Vă rog să îi transmiteți urări de bine și vă mulțumesc, ca întotdeauna, pentru dragostea și susținerea voastră", a fost mesajul Shakirei, scrie digisport.ro

Comenteaza