Slăbește cu semințe. Meniu pentru 3 zile

Slăbește cu semințe. Meniu pentru 3 zile

Nucile si semintele sunt o sursa excelenta de grasimi sanatoase, vitamine, minerale, fibre si proteine, importante pentru energizarea organismului, iar fructele hidrateaza organismul si aduc tot felul de antioxidanti importanti pentru mentinerea unei bune stari de sanatate. 

Cum mananci zilnic ca sa slabesti?
 
ZIUA 1
 
Dimineata: un pahar de iaurt cu o lingurita de seminte de floarea soarelui, una de seminte de dovleac, cateva nuci, o lingura de fulgi de ovaz si o lingurita de miere;
 
Gustare: 7 migdale si un fruct;
 
Pranz: supa crema de legume si un vas mic cu orez fiert;
 
Gustare: o punga mica de seminte de floarea soarelui fara sare si un fruct;
 
Cina: 2 cartofi fierti si o farfurie cu broccoli, fasole verde, conopida si morcovi, preparate la aburi, cu putin ulei de masline, suc de lamaie si putina sare;
 
Gustare: un fruct.
 

ZIUA 2
 
Dimineata: un castron de lapte de soia cu o lingurita de seminte de susan, cateva nuci, 2 linguri fulgi de ovaz, cateva nuci caju, cateva migdale.
 
Gustare: 1-2 fructe;
 
Pranz: supa crema cu o farfurie mica de orez fiert;
 
Gustare: o budinca de chia, indulcita cu putina miere.
 
Cina: legume preparate la aburi si o salata de verdeturi dreasa cu suc de lamaie si putin ulei de masline. In salata de legume, pentru a o face mai satioasa, adauga o lingurita de seminte de canepa decorticate.
 
Gustare: o banana.
 
ZIUA 3
 
Dimineata: un smoothie cu o jumatate de avocado, o mana de spanac, o lingurita de seminte de canepa decorticate, o banana, o lingurita miere, un sfert de lingurita de seminte de in, un mar, 3-4 migdale, 2 nuci caju, un pahar de lapte de migdale sau soia.
 
Pranz: Ciuperci preparate la cuptor cu o garnitura de fasole verde fiarta si 2 linguri de orez fiert;
 
Gustare: nuci si seminte la alegere, nu mai mult de o ceasca in total;
 
Cina: o supa crema cu o bucata de mamaliga cat palma;
 
Gustare: 1-2 fructe.
 
Meniul il poti urma in stilul de mai sus, in combinatiile care iti plac, pana in ziua a 7-a. Dupa ziua a 7-a, poti introduce treptat in meniu carnea de pasare (de 2 ori pe saptamana), pestele (de 2 ori pe saptamana), branza slaba si painea integrala, nu mai mult de 2 felii pe zi. Dieta poate fi tinuta in acest fel pana cand ajungi la greutatea dorita.
 
Succes!

Comenteaza