Smiley: „Atenție mare! A apărut o nouă escrocherie pe rețelele sociale... Nu credeți vrăjelile astea”

Smiley: „Atenție mare! A apărut o nouă escrocherie pe rețelele sociale...  Nu credeți vrăjelile astea”

Smiley a alertat publicul și a detaliat modul în care a ajuns victima unei tentative de înșelăciune. Artistul a povestit pe Instagram ce i s-a întâmplat și i-a îndemnat pe internauți să fie foarte atenți la escrocheriile de pe internet.

Smiley a povestit cum unii internauți fac live-uri pe internet în numele lui, de pe conturi false, prin care cer sume diferite de bani.

Artistul și-a avertizat fanii să fie precauți în ceea ce privește informațiile online, explicând că impostorii folosesc numele său în mod fraudulos pentru a obține anumite avantaje. Artistul a emis o atenționare cu privire la cei care profită de notorietatea sa pentru a stoarce bani cu orice preț.

„Atenție mare! A apărut o nouă escrocherie pe rețelele sociale. Se fac live-uri în numele meu pe niște conturi false, cu poza mea, în care se cer sau se dau bani sau alte lucruri nebune. Îmi trimit oamenii conturile respective. Aș vrea să le dați report!

Eu NU am făcut live-uri decât pe conturile mele oficiale, adică pe Instagram sau pe Facebook-ul meu oficial, care are peste trei milioane de urmăritori sau pe TikTok-ul meu oficial, care are peste un milion o sută de urmăritori, deci să nu credeți vrăjelile astea! Eu nu dețin aceste conturi! Nu vă lăsați înșelați de povestea asta! Mare grijă!”, a transmis artistul.

Comenteaza