Video Foto Smiley se însoară! NU se va fura mireasa. Gina: "Nu! Nu! Mă voi apăra, pe mine nu mă fură nimeni!

Cântăreţul Smiley şi prezentatoarea TV Gina Pistol au anunţat că îşi vor legaliza relaţia şi vor deveni soţ şi soţie.

Smiley şi Gina Pistol sunt împreună de 6 ani, iar cu 2 ani în urmă au devenit părinţii unei fetiţe.

„Este firesc să primiţi vestea aceasta de la noi, înainte să citiţi în presă sau să o auziţi de la alţii. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am aşezat acum 2 ani şi jumătate şi am anunţat că vom fi părinţi, ne-am gândit să o folosim din nou şi când vă spunem că vom deveni soţ şi soţie, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărţim cu voi”, îşi explică Smiley decizia în clipul postat pe YouTube

Smiley şi Gina au explicat într-un videoclip cum a fost cererea în căsătorie. Gina pregătea baia micuţei Josephine şi Smiley a chemat-o  în cameră. Aceasta a intrat cu mâinile pline de spume şi a văzut fetiţa cum rodea o cutie. In momentul acela se întreba speriată de unde a luat cutia aceea, fără să mai audă cererea în căsătorie.  

Smiley şi Gina povestesc şi cum îşi propun să-şi trăiască viaţa de familie sau cum îşi doresc să fie peste 10, 20 sau 30 de ani. 

"Mamă, şi cât m-am gândit, cum să pregătesc textul şi ce să zic", spune Smiley. Gina spune că a remarcat apoi emoţia pe faţa lui şi a realizat că se întâmplă ceva important. 

Ei povestesc în videoclip care este povestea inelului, care au fost reacţiile apropiaţilor, dar şi ce fel de nuntă îşi doresc. Cel mai greu lucru li se pare aşezatul oamenilor la mese, iar invitaţiile la nuntă deja au fost trimise. 

Gina spune că va cânta şi ea la nuntă: "Abia aştept să cânt «Se mărită Gina Mea»", spune aceasta, însă despre furatul miresei declară că nici nu vrea să audă deoarece asta ar însemna să piardă momente importante de la propria ei nuntă. 

"Nu! Nu! Mă voi apăra, pe mine nu mă fură nimeni! O să fie o pertrecere super mişto. Şi nu vreau să pierd momente frumoase de la nunta noastră", spune gina. "Şi să te ducu unde? Într-un club, la Arcul de Triumf?", adaugă viitorul mire. 

Gina şi Smiley promit că vor ţine fanii la curent cu alte detalii pe parcursul evenimentelor, rochia, pantofii, etc. şi că acceptă sfaturi din partea lor. 

Comenteaza