Solistul de la Megadeth glumeşte pe Facebook despre Banca Transilvania: "cred că e o bancă de sânge"

Solistul de la Megadeth glumeşte pe Facebook despre Banca Transilvania:
Solistul Dave Mustane, de la trupa de heavy metal Megadeth, trupă ce a susţinut miercuri seară un concert la Bucureşti, găseşte o agenţie a Băncii Transilvania în aeroportul din Capitală. "Mă întreb dacă asta e o bancă de sânge", scrie solistul după ce a postat fotografia pe Facebook.

 

Solistul Mustane e o vedetă pe cunoscuta reţea de socializare: are peste 800.000 de fani pe Facebook. Fotografia a primit aproape 6.000 de like-uri şi peste 320 de comentarii. "Păi este o bancă, deci nu e nicio îndoială că iau sânge!", e unul dintre ele. "Dacă nu-l vezi pe Dracula, înseamnă că probabil e Chuck Norris prin preajmă", a scris un alt fan.

Responsabilii de social media ai Banca Transilvania au reacţionat şi ei pe Facebook: "Suntem fericiţi că Dave Mustaine (Megadeth) are o postare pe Facebook despre Banca Transilvania, după concertul susţinut în Bucureşti".

Trupa a fost fondată de Dave Mustaine în 1983 în Los Angeles, imediat după plecarea acestuia din grupul Metallica. În scurt timp, a reușit să aducă în atenția publicului american stilul thrash metal. Ovaționată atât de public, cât și de critici, Megadeth este una dintre puținele trupe nominalizate de șapte ori consecutiv la premiile Grammy. Melodia „Countdown to Extinction", de pe albumul cu același nume, a propulsat-o pe locul 2 în Top 200 Billboard, imediat după lansare.

Megadeth este una dintre formațiile care alături de Metallica, Slayer și Anthrax au format Big4 (Big Four of Thrash) și care au concertat prima oară împreună pe aceeași scenă în 2010, şi în România. Din concertul de pe 22 mai nu vor lipsi piese precum „Symphony Of Destruction", „A Tout Le Monde", „Hangar 18" sau „Countdown To Extinction", dar vor fi şi multe piese noi.

Comenteaza