SONDAJ Care a fost cel mai tare show de la UNTOLD

SONDAJ Care a fost cel mai tare show de la UNTOLD
Timp de patru zile peste 200.000 de persoane s-au distrat pe mixurile unor DJ-i de renume mondial. Capetele de afiş ale festivalului, Avicii, Armin van Buuren, David Guetta şi Dimitri Vegas & Like Mike, au umplut la refuz Cluj Arena. ZIUA de CLUJ vă invită să vă votaţi artistul preferat.

Pe cele opt scene amenajate în cadrul festivalului Untold au urcat peste 170 de artişti, toţi pregătiţi să ofere show-uri memorabile, despre care festivalierii să vorbească cu drag până la ediţia viitoare, a cărei existenţă a fost deja confirmată. 

Prima zi i-a adus în faţa publicului pe Dimitri Vegas & Like Mike, Fedde Le Grand, ATB, Tom Odell, Gramatik și Wilkinson, prestaţiile lor fiind urmărite de peste 53.000 de persoane. 

Cea de-a doua zi s-a bucurat de un succes răsunător, peste 60.000 de festivalieri zbenghuidu-se în voie pe mixurile DJ-ului suedez Avicii. Printre vedetele serii s-au numărat Gentlemen, Cazette, AronChupa. La fel de apreciat a fost spectacolul celor de la Boney M, Euphoria Music Hall fiind umplută la refuz de fanii trupei. 

Cea de-a treia zi a festivalului a înregistrat unsold-out: peste 65.000 de festivalieri au cântat alături de Armin van Buuren până în zori de zi. Atmosfera a fost încinsă şi de Tinnie Tempah, Patrice şi John Newman.

Nici ultima zi nu a fost mai prejos, show-ul de închidere, susţinut de celebrul DJ francez David Guetta fiind urmărit, la fel ca în seara precedentă, de peste 65.000 de fani.

În cele ce urmează, ZIUA de CLUJ vă invită să vă alegeţi artistul preferat! Ordinea artiştilor este aleatorie! 

REZULTATELE POT FI CONSULTATE ACCESÂND ACEST LINK!

Care a fost cel mai tare show de la Untold
David Guetta
Avicii
Armin van Buuren
Dimitri Vegas & Like Mike
Tom Odell
Lost Frequencies
ATB
Fedde le Grand
John Newman
Patrice
Bonye M
Pendulum DJ Set
AronChupa
Cazette
Tinnie Tempah
Tujamo
Fatman Scoop
Poll Maker

Comenteaza