Super-concert la Cluj. DIVA cu succes mondial care vine să (în)cânte

Super-concert la Cluj. DIVA cu succes mondial care vine să (în)cânte
Celebra Lara Fabian va cânta în Sala Polivalentă din Cluj, în aprilie 2016.

Cântăreaţa belgiană Lara Fabian va concerta în 20 aprilie la Cluj, în Sala Polivalentă. Evenimentul este organizat de ART BG Production, o companie din Bulgaria cu sucursală în România, şi a apărut deja pe eventim.ro. Lara Fabian va cânta şi la Bucureşti, în 22 aprilie, în cadrul turneului "Un Soir Autour Du Monde", turneu de promovare a celui mai nou album al divei, "Ma vie dans la tienne".

„Este un eveniment important, de care ne bucurăm foarte mult să îl putem găzdui la Cluj. Am semnat contractul săptămâna trecută şi, sincer, abia aştept să o ascult cântând la Cluj pe Lara Fabian, o cântăreaţă extrem de sensibilă", a confirmat Cristina Petrovici, PR manager la Sala Polivalentă.

 

Conform tarifelor aprobate de consiliul local, organizatorii vor plăti 6.000 de euro plus costul utilităţilor pentru sala din Cluj.

În 20 octombrie 2014, solista a concertat şi la Sala Palatului din Bucureşti.

În anul 1991, Lara Fabian înregistra primul ei album; acum a ajuns la 17. Albumul de debut, numit chiar "Lara Fabian", a primit discul de platină în mai puţin de două săptămâni, având vânzări de peste 1 milion de exemplare.

Succesul artistei e cunoscut în intreaga lume pentru cele 11 albume cu disc de platină, şi un album cu trei discuri de platină - cea mai bună voce feminină, cea mai bună melodie şi cele mai multe înregistrări vândute în Europa.

Lara Fabian s-a născut în 9 ianuarie 1970, în Belgia, fiind unicul copil al cuplului Luisa si Pierre. Artista cântă în italiană (mama sa este italiancă), spaniolă, portugheză, rusă, germană, ebraică, greacă şi a deţinut mereu poziţii înalte în topurile de muzică franceze. Lara Fabian e des comparată cu canadianca Celine Dion. De altfel, şi Lara Fabian a ales să locuiască în Canada, din fragedă tinereţe.

 

Comenteaza