Video Te-ai întrebat vreodată ce dotări are o ambulanță SMURD?

Te-ai întrebat vreodată ce dotări are o ambulanță SMURD?

Te-ai întrebat vreodată ce dotări are o ambulanță SMURD de Terapie Intensivă Mobilă (TIM)?

"Ei bine, săptămâna trecută am avut un invitat care s-a asigurat că tu vei ști cam tot ce e esențial despre echipamentele și dotările acestei ambulanțe, dar și câteva experiențe din teren povestite de unul din voluntarii noștri. Vizionare plăcută!", transmit reprezentanții SMURD Cluj. 

SMURD Cluj a împlinit 25 de ani de la înființare

În data de 1 iulie 2019, SMURD Cluj a aniversat 25 de ani de existență. Primăria Cluj-Napoca va continua să susțină și să colaboreze cu SMURD Cluj, anul acesta urmând să implementeze cel mai votat proiect din cadrul procesului de Bugetare participativă 2018 și anume montarea de defibrilatoare automate externe, care să fie amplate în locurile publice din oraș.

Raed Arafat, noi promisiuni pentru heliportul SMURD de lângă Cluj

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a spus că a fost finalizată construcția platformei de aterizare a heliportului de la Jibou. "S-a terminat construcția platformei de aterizare și, dacă totul este bine, în primele 10-15 zile ale lunii septembrie 2019, regiunea voastră va avea un elicopter operat de Cluj, poate în colaborare cu Oradea. O să vedem cum stim ca număr de medici, dar cu siguranță elicopterul va începe activitatea în septembrie".

Precizarea șefului DSU vine după ce stabilirea la Jibou a locaţiei pentru heliportul şi hangarul aferente elicopterul SMURD a avut loc la începutul anului 2014, iar de atunci şi până în prezent nu s-a reuşit operaţionalizarea lui.

Comenteaza