Telenovelă „regală”, cu Pippa Middleton și Meghan Markle

Telenovelă „regală”, cu Pippa Middleton și Meghan Markle
Casa regală britanică pare să trăiască zilele acestea după un scenariu de telenovelă. Luni, cei doi protagoniști ai zilei, prințul Harry și iubita lui, actrița americană Meghan Markle, au relatat într-un interviu acordat BBC modul în care s-au cunoscut – la o întâlnire organizată de o prietenă comună – și au spus că sunt extrem de fericiți că se vor căsători în primăvara anului viitor.

În această „telenovelă regală" există însă și alte personaje, precum Pippa Middleton, pe care mulți o compară cu Meghan Markle, amândouă fiind brunete și împărtășind aceleași gusturi vestimentare. În urmă cu câțiva ani, presa o vedea pe Pippa chiar o posibilă iubită a prințului Harry, după ce mezina familiei Middleton a avut o apariție spectaculoasă la nunta surorii sale Kate cu prințul William.

Gurile rele spun că Pippa nu vede cu ochi buni relația dintre prințul Harry cu Meghan și au circulat chiar zvonuri că nu a dorit-o pe tânăra actriță americană printre invitații prezenți la nunta ei cu omul de afaceri James Matthews, care a avut loc pe 22 mai.

CITEŞTE AICI CONTINUAREA ARTICOLULUI

Comenteaza