Teo Trandafir, dezvăluiri despre o nouă căsătorie: ”M-aș căsători doar dintr-un motiv”

Teo Trandafir, dezvăluiri despre o nouă căsătorie: ”M-aș căsători doar dintr-un motiv”
| Foto: playtech.ro

Teo Trandafir a făcut dezvăluiri despre o nouă nuntă, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai. 

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Teo Trandafir a vorbit deschis la emisiunea Kanal D despre căsniciile și relațiile din viața ei: ”În secunda în care autoritatea s-a ridicat în fața mea fără blândețe, înțelegere și argumente, o dau la o parte ca pe o măsea stricată. Și la un moment dat, bărbații din viața mea pun așa un fel de stăpânire. Noi suntem parteneri, dacă nu a înțeles asta, nu-i nici o problemă, mergem mai departe. E adevărat, o dată instalată autoritatea eu nu mai funcționez, căsniciile mele nu vor mai funcționa.

Am această cerință pentru bărbatul de lângă mine, lasă-mă să trăiesc lângă tine așa cum îți dau libertatea să trăiești lângă mine. Nu suport să mă întrebi cu cine vorbesc la telefon, nu suport să mă întrebi unde sunt, nu te voi întreba niciodată unde ești. Partenerii mei nu au auzit de la mine întrebarea unde ești și cu cine ești. Niciodată”, a explicat Teo Trandafir. 

Când aceasta a fost întrebată despre o viitoare nuntă, răspunsul a fost incert. ”M-am tot întrebat dacă m-aș mai căsători. Cred că aș aștepta să crească fii-mea suficient, să fie majoră ca să nu o fac de băcănie. Adică să facă 18 ani, să se ducă în treburile ei, la studiile ei în străinătate. Eu, aici, pot să fac diferite treburi. Nu m-aș căsători niciodată la altar, dar m-aș căsători doar dintr-un motiv.

Împreună cu partenerul tu construiești o viață, îți faci o căsuță, îți faci o mașinuță, în egală măsură puneți efort în aceste mici realizări meschine, dacă se întâmplă ceva cu mine, ce face partenerul meu pentru că rudele mele vor veni să mă moștenească pe mine, iar el este nimeni în drum.” a declarat Teo la Kanal D 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza