Tom Cruise a confirmat: se face Top Gun 2

Tom Cruise a confirmat: se face Top Gun 2
Filmul, care spune povestea unui pilot de avion de vânătoare al marinei militare americane, din timpul administraţiei Reagan, l-a propulsat pe Tom Cruise la statutul de superstar.

Cruise a făcut anunţul miercuri ca răspuns la întrebările prezentatorului emisiunii australiene "Sunrise." Actorul a spus că filmările vor începe cel mai probabil anul viitor şi a adăugat că „filmările vor avea loc cu siguranţă".

Cruise declarase într-un interviu similar că există discuţii asupra noului film, dar nu confirmase cu claritate acest lucru. 

Jerry Bruckheimer, care a produs filmul original, a făcut, la rândul său, o serie de trimiteri cu privire la noua peliculă. El a postat o fotografie a sa cu Cruise, sâmbăta trecută, la împlinirea a 31 de ani de la lansarea oficială a „Top Gun", transmite Mediafax.

„Top Gun" este filmul în care, în 1986, Tom Cruise îl interpreta pe Maverick, un tânăr pilot acceptat la cea mai importantă şcoală de pilotaj militar, a fost regizat de Tony Scott, care s-a sinucis în 2013. Noul film „Top Gun" ar urma să fie produs de „Paramount Pictures", unde Cruise a realizat o serie de filme, inclusiv franciza „Misiune imposibilă". Companiile Skydance, Jerry Bruckheimer Films şi Paramount se vor implica împreună în producţia filmului.

Acum 7 luni, Cruise a făcut aluzie la sequel în emisiunea Graham Norton afirmând că el şi Jerry Bruckheimer poartă discuţii asupra noului film şi că „încearcă" să ajungă la un consens.

În vârstă de 53 de ani, Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de film de la Hollywood. Pe lângă hiturile de box-office, precum cele din seria "Misiune: Imposibilă", Cruise are în palmares şi filme îndreptate spre cinematograful de artă: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), şi "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001). Anul trecut, în iunie, Tom Cruise a jucat în filmul SF "Edge of Tomorrow: Prizonier în timp 3D".

 

Comenteaza