Tom Hiddleston "nu e suficient de dur" pentru Bond. Cine ar putea fi următorul agent 007

Tom Hiddleston
Producătorii francizei Bond au decis să renunţe la Tom Hiddleston, care urma să-l interpreteze pe următorul "Bond", spunând că acesta este "prea elegant şi nu suficient de dur" pentru acest rol.

După ce producătorii francizei Bond au decis să renunţe la Tom Hiddleston, care urma să-l interpreteze pe următorul "Bond", spunând că acesta este "prea elegant şi nu suficient de dur" pentru acest rol, au revenit la Daniel Craig, pe care încearcă să-l convingă să reia rolul.

Potrivit publicaţiei online Page Six, producătoarea Barbara Broccoli ar fi afirmat că e pe cale să-l convingă pe Craig "să facă încă un film Bond." Asta după ce Broccoli a produs „Othello", pe Broadway, spectacol în care Craig a obţinut succesul la care râvnea.

O sursă de la Hollywood a spus că „Daniel a fost foarte mulțumit de rolul din «Othello», unde l-a jucat pe Iago, și de recenziile excelente. Aşa că, acum discuțiile lui Daniel cu Barbara merg în direcția cea bună. Există deja un scenariu (n.r.-pentru un film Bond) gata să intre în producţie imediat ce Daniel acceptă să se implice".

Sursa a mai adăugat, „În plus, Barbara Broccoli nu-l place pe Tom Hiddleston, e un pic prea finuţ, nu e suficient de dur pentru a-l juca pe James Bond."

Rămâne de văzut dacă, după ce actorul britanic Tom Hiddleston - despre care în urmă cu un an se zvonea că va fi următorul Bond -  nu mai este preferat de producătorii seriei, Daniel Craig va accepta să semneze un nou contract.

 

Comenteaza