TOP destinații europene pentru un concediu la început de toamnă

TOP destinații europene pentru un concediu la început de toamnă

Există câteva orășele care merită vizitate la debutul toamnei, cân turiștii sunt mai puțini și culorile ruginii îmbracă natura. Topul este recomandat de motorul gratuit de călătorii momondo.ro. 

1. Paris, Franța - Întotdeauna am crezut că Parisul arată mai bine la început de octombrie: lumina este specială, copacii încep să-și schimbe culorile, vremea-i răcoroasă, dar încă bună de plimbare. 

2. Cinque Terre, Italia - Motivul principal este faptul că toamna nu mai sunt atât de mulți turiști ca în timpul verii. Vremea este încă plăcută, iar cazările sunt un pic mai ieftine. 

3. Bruges, Belgia - Nimic nu se compară cu clădirile din turtă dulce ușor înmuiată în ploaie, iar pralinele belgiene se savurează cel mai bine când ești un pic zgribulit și intri într-o ciocolaterie călduță și parfumată.

4. Road-trip de toamnă în Germania - Traseul începe în sud, aproape de granița cu Austria, cu frumoasele-i castele Neschwanstein și Hohenswangau cărora toamna le prilejuiește un peisaj de poveste. Se continuă spre nord, cu schimbări radicale de peisaj, cu văi și dealuri acoperite de vii, râuri, câmpuri cultivate și păduri, trecând însă și prin orașele parcă desprinse din basmele copilăriei. 

5. Nîmes, Franța -Sunt multe construcții din perioada romană aici, inclusiv un Amfiteatru Roman, ce seamănă perfect cu Colosseum-ul. 

Mai multe destinații AICI! 

Comenteaza